google.com, pub-3698296979006860, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ziya Selçuk: Uzaktan Eğitim Devam Edebilir
top of page

Ziya Selçuk: Uzaktan Eğitim Devam Edebilir

Son günlerde vaka sayılarının 1000'in altına düşmemesi üzerine 31 Ağustos'ta açılması planlanan okullar gündem olmaya devam ediyor. Konu hakkındaki son açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi.

Selçuk yaptığı son açıklamada, Bilim Kurulundan gelecek verilere göre 31 Ağustos'ta açılması planlanan okulların açılış tarihinin farklı bir şekilde planlanabileceğini belirtti. "Verilere bakarız, Ağustos'un sonundaki, Eylül'ün başındaki tabloya göre hareket ederiz. Biz takvimi mevzuat gereği açıklamak zorundayız. 31 Ağustos'ta açılacak dediğimizde, 31 Ağustos'ta açılmasını temenni ediyoruz, sağlıkla sıhhatle bir ortam oluştuğunda bunu kesinlikle ortaya koymak istiyoruz. Şartlar elverişli olursa da 'Bunu o tarihte açacağız' demeye çalışıyoruz. Bütün planlarımızı buna göre yaptık."

Bilim Kurulu'nun ortaya koyacağı veriler dikkate alındığında o tarihte açılıp açılmayacağını biz rahatlıkla işaret edebiliriz ama bugünden bunu söylememizin beklenmesi doğru değil.

Şimdiden bazı olasılıkları zorlayarak 'şöyle olursa, böyle de olursa' diyerek durumu daha da karmaşıklaştırmanın bir anlamı yok. Biz pedagojik olarak prensiplere bakarız, sağlık olarak koşullara bakarız ve ikisinin gerektirdiği tedbirleri rahatlıkla alırız.

Denilirse ki 'Bir süre daha açmayın, uzaktan eğitime devam edin', biz devam ederiz, hiç sorun yok."



3.050 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

LGS 2022 Tercih Sonuçları AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2022 LGS tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte 1. Nakil süreci de başlamış oldu. Tercih sonuçlarını aşağıdaki linke tıklayarak öğre

2021 LGS ve 2022 LGS kontenjanları

2021 lgs başvuru kılavuzu ve kontenjanları: https://cdn.eba.gov.tr/icerik/2021/04/odsgm/LGS_Basvuru_ve_Uygulama_Kilavuzu_2021.pdf 2022 lgs başvuru kılavuzu ve kontenjanları: https://cdn.eba.gov.tr/yar

bottom of page